tiistai, 09 huhtikuu 2019 10:13

Ketterä pelaa ensimmäisen finaalikotiottelunsa Lappeenrannassa

Ketterän ensimmäinen kotiottelu Mestiksen finaaleissa pelataan Lappeenrannassa.

Mestiksen finaalipaikan maanantaina Turussa varmistanut Ketterä pelaa ensimmäisen finaalisarjan kotiottelunsa Imatra Spa Areenan sijasta Lappeenrannan Kisapuistossa.

Lappeenrannassa pelaaminen koskee vain Ketterän ensimmäistä kotifinaalia. Finaalisarjan muut kotiottelut Ketterä pelaa normaalisti Imatra Spa Areenalla. Ensimmäisen finaaliottelun siirrolla Lappeenrantaan Ketterä haluaa tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden päästä näkemään Mestis-finaali. 

- Meillä on ollut kaksi välierää halli täynnä ja nykyisellä kapasiteetilla kaikki eivät finaaleissa halliin mahdu. Haluamme tällä varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään ainakin yhden finaalipelin paikanpäälle, kommentoi ottelusiirtoa Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen Ketterän tiedotteessa.

- Toivomme tietysti, että paikalle tulisi laajemminkin jääkiekon ystäviä Etelä-Karjalasta tukemaan joukkuetta voittoon. Ketterä kasvattaa ja tarjoaa pelipaikan usealle paikallisen junioripolun kulkeneelle pelimiehelle. Haluamme näyttää joukkueemme myös laajemmalle yleisölle Etelä-Karjalassa, jatkaa Partanen.

Ottelusiirrolla on myös merkitystä Ketterälle taloudellisesti. Suuremman yleisökapasiteetin lisäksi käyttöön saadaan myös Kisapuiston aitiot 

- Taloudellisesti ottelun siirtäminen on myös merkittävä asia, ja jo nyt näyttää siltä, että ottelun aitiot tullaan myymään loppuun

Tiedote: Ketterä

Kuva: Mika Tiira