perjantai, 26 huhtikuu 2019 15:34

Tuomas Vänttinen liittyy Hermeksen valmennustiimiin - Hermekselle myös kaksi uutta hyökkääjää

Tuomas Vänttinen hyppää mukaan Kokkolan Hermeksen valmennustiimiin.

Tuomas Vänttinen, 35, siirtyy 1+1-mallin sopimuksella Hermeksen valmennustiimiin. Janne Tuunasen johtamassa tiimissä työskentelevät ensi kaudella siis Tuomas Vänttinen ja maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli.

Vänttinen lopetti mittavan pelaajauransa kuluvalla kaudella kun kahden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen oli aika aloittaa uusi työura valmennuksen parissa Kokkolan Hermeksessä. Vänttinen pelasi urallaan 672 peliä Liigassa ja Mestiksessä 23. Viimeinen vuosi urasta kului Italiassa ja Unkarissa monikansallisessa EBEL- sarjassa jossa Vänttisen valmentajana toimi Hermeksestä tuttu Upi Karhula.

Nyt työt alkavat Kokkolassa ja sopimus pitää miehen Hermeksessä aina kevääseen 2021 saakka, sillä sopimuksessa on seuran optio kaudesta 2020-2021.

- Pelaajauran päättäminen oli tietenkin raskas asia, mutta kun Hermes tarjosi tällaista mahdollisuutta niin mietin että nyt on oikea aika ja olen erittäin tyytyväinen päätökseen. Nyt on hieno mahdollisuus päästä töihin kiinni ja ennenkaikkea pääsee hyvään oppiin kun saan seurata ja tehdä yhdessä asioita Tuunasen Jannen kanssa, Vänttinen kertoo.

Kokkolan Hermes tiedottaa tässä vaiheessa kahden uuden pelaajan sopimuksista:

Heikki Harju, 22, siirtyy Hermekseen Vaasan Sportista 1+1 mallisella sopimuksella. Harju pelasi viime kaudella Sportin A- nuorten liigan pronssijoukkueessa ja oli koko A- nuorten liigan yhdeksänneksi tehokkain pelaaja. Laitahyökkääjänä viihtyvä Harju pääsi maistamaan myös Liigavauhtia Sportin paidassa kahden ottelun verran.

Jerry Sammalisto, 21, siirtyy Hermekseen Porin Ässistä. Rightin puolen keskushyökkääjä pelasi kauden puoliksi A- nuorissa ja edustuksessa. Liigan puolella Ässissä Sammalisto merkkautti tililleen tehot 2+2. Sammaliston sopimus on yhden vuoden mittainen.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next