keskiviikko, 08 toukokuu 2019 09:54

Juho Korhonen Hermekseen - Sampo Paulaharjulle jatkosopimus

Juho Korhonen ja Sampo Paulaharju Hermekseen.
 
 
Puolustaja Juho Korhonen (19)
Siirtyy Hermekseen yhteistyöseura Oulun Kärpistä. Korhonen on kokkolalaisille tuttu pelaaja sillä hän kävi kahden ottelun visiitillä Hermeksessä jo kaudella 2017-18. Viime kaudella Kärpistä lainalla ollut puolustaja pelasi jumalpaidassa yhteensä 9 ottelua tehoin 3+5=8 ja +- tilastojen ollessa 7.

Päävalmentaja Janne Tuunanen:
Viime kausi loppui valitettavasti lyhyeen kahteen peräkkäiseen loukkaantumiseen. Samalla myös työ hänen kanssaan jäi kesken, joten hienoa että saatiin Juho tulevaksi kaudeksi. Hän tuo puolustukseen kiekollista osaamista sekä viivalle uhkaa, jota viime kaudella ehkä vähän uupui joukkueesta.

Juho Korhonen:
Rikkinäisen viime kauden pelihaluja on todella paljon. Hieno päästä aloittamaan uusi kausi Kokkolassa.

Hyökkääjä Sampo Paulaharju (23)
Kokkolalaisyleisölle tuttu työmyyrä saapui Helsingin Jokereiden organisaatiosta kaudella 2017-18 Kokkolaan ja jatkaa Hermeksessä kolmatta kautta. Viime kaudella hyökkääjä iski 49 pelatussa ottelussa tehot 12+12=24.

Päävalmentaja Janne Tuunanen:
Aloittaa kolmannen kauden Hermeksessä ja näin ollen tulee olemaan yksi pitkäaikasemmista pelaajista joukkueessamme. Sampo omaa kovan työmoraalin ja on näin ollen hyvänä esimerkkinä koko muulle joukkueelle. Osoitti jo viime kaudella omaa vaarallisuutta hyökkäyspäässä ja uskon että ensi kaudella tulee olemaan entistä vaarallisempi.

Sampo Paulaharju:
Hienoa jatkaa Kokkolassa. Koen, että Kokkola on paras paikka minulle kehittyä ja olen nauttinut pelaamisesta Kokkolassa paljon. Odotan innolla tulevaa kautta!

Aiemmin Hermes tiedotti myös Miika Tiihosen, Henri Limman sekä Reko Tornbergin jatkavan Kokkolassa.

Tiedote: Hermes

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next