keskiviikko, 08 toukokuu 2019 10:16

Matias Varttinen Jokipoikien hyökkäysosastolle

Jokipojat on hankkinut riveihinsä todellisen täsmäaseen, kun ärjynuttuun saapuu 130 Liiga-pelin kokemuksen omaava Matias Varttinen!

Euralaislähtöinen PaRa:n kasvatti Varttinen on edustanut lähes koko uransa Porin Ässiä. Menneellä kaudella Varttinen nakutti Liigassa 10 tehopistettä ja yhteensä liigassa on kertynyt pisteitä 28. Viime syksyllä Varttinen esiintyi monen muun tunnetun Ässät-pelaajan kanssa Karhu HT:n sensaatiomaisessa Suomen Cup taipaleessa, jossa mies kuritti Mestis-joukkueita kolmessa pelaamassaan ottelussa 6 tehopisteen edestä.

Pienikokoisena (169cm), mutta sitäkin energisempänä tunnettu rightin kätisyyden omaava Varttinen ei vielä ole luistimen piirtoja Mestis-jäille tehnyt, vaikka Liigadebyytti onkin jo kaudelta 2015-2016.

-Olen kyllä todella fiiliksissä, että ”Vartsu” piti meitä ja Joensuuta hyvänä paikkana kehityksensä kannalta. Hän on profiloitunut Liigassa lähinnä alempien ketjujen työntekijänä, mutta mä näen hänessä kyllä ison potentiaalin tehdä tulosta. Hänen liikkeensä on Liigassakin todella hyvää, joten uskon että se tuottaa Mestiksessä paljon. Tyyppinä ”Vartsu” on todella sitoutunut, urheilullinen kaikkensa joukkueensa eteen tekevä. Pienestä koostaan huolimatta hän on meille iso pelaaja, päävalmentaja Joni Petrell iloitsee.

-Olen kuullut paljon hyvää Joensuusta! Hyvällä mielellä ja innolla odotan, että saadaan hommat käyntiin. Entuudestaan tuttu päävalmentaja vaikutti päätökseeni ja näen, että Joensuu on paras paikka tässä vaiheessa uraani. Omilla vahvuuksilla pelataan ja tavoitteena on ottaa suuri rooli joukkueessa ja auttaa sitä kautta joukkuetta voittamaan pelejä ja menestymään, Varttinen kommentoi.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next