tiistai, 14 toukokuu 2019 07:52

SaPKo pestasi norjalaispuolustajan takalinjoilleen - Tiitinen ja Laakso jatkavat Savonlinnassa

Norjalaispuolustaja Even Myreng Kjellesvik siirtyy SaPKoon ja Ville Tiitinen sekä Tommi Laakso jatkavat SaPKossa.

Porin Ässistä SaPKoon kesken viime kauden saapunut hyökkääjä Tommi Laakso jatkaa SaPKossa myös tulevalla kaudella SaPKon omana sopimuspelaajana. Tommi harjoittelee kesän Porissa Ässien mukana, mutta saapuu Savonlinnaan kesän päätteeksi. Uskomme päämäärätietoisen laiturin ottavan tulevalla kaudella harppauksen pelaajan kohti seuraava tasoa!

20-vuotias norjalaispuolustaja Even Myreng Kjellesvik saapuu Savonlinnaan kesän jälkeen. Pelaaja on pelannut lähes koko uransa Stavangerissa ja saatiin Savonlinnaan Mikko Kapasen viime kauden kontaktien kautta. Hän on pelannut lähes kaikissa Norjan ikäkausimaajoukkueissa. Suomesta ja Savonlinnasta puolustaja hakee selkeää nostetta uralleen.

SaPKon luottopuolustajiin viime kaudella kuulunut 23-vuotias Ville Tiitinen jatkaa myös Savonlinnassa ja vahventaa merkittävästi SaPKon puolustusosastoa. Toistaiseksi 151 Mestiksen runkosarjan ottelua pelannut Tiitinen aloittaa toisen kautensa Savonlinnassa.

Viime kaudella A-junioreissa pelannut hyökkääjä Jere Kuivisto jatkaa SaPKossa sopimuspelaajana. 21-vuotias Rantasalmella syntynyt Kuivisto on pelannut koko ikänsä SaPKossa ja alkuajat RU:ssa.

Kuluneen kauden SaPKon A-junioreissa pelannut maalivahti Juho Ahopelto jatkaa SaPKossa ja leventää SaPKon maalivahtiosastoa. SaPKolla on Juho Ahopellon mukaantulon myötä 2 omaa sopimusmaalivahtia (Urpolahti ja Ahopelto) KooKoon lainavahti Oskari Salmisen lisäksi. Näiden sopimusten myötä SaPKolla on tulevalle kaudelle 22 omaa pelaajasopimusta.

Valmennuspuolella Pasi Räsänen saa tiimiinsä mukaan Mikko Kapasen ja Jari Laukkasen. Mikko on SaPKon kasvatti, joka pelasi SaPKossa juniorina ja kun siirtyi valmennuspuolelle, hän oli useamman vuoden Lappeenrannassa SaiPan junioreiden valmennuksessa. Parilla viime kaudella hän kävi haistelemassa ulkomailla valmennusta Saksassa ja viimekauden Norjassa Stavangerissa valmennushommia ja on innokkaana lähdössä uuteen pestiinsä SaPKossa. Jari Laukkanen on myös SaPKon omia kasvatteja ja peliurallaan torjunut aina A-nuoriin saakka SaPKossa. Pari kautta Anuorten maalivahtivalmennuksessa ja nyt vastuulla on sekä edustuksen ja A-nuorten maalivahdit.

Tiedote: SaPKo

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next