tiistai, 21 toukokuu 2019 07:04

Jokipojat jatkoi Niko Hämäläisen sopimusta - myös maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö jatkaa

Jokipojat ovat jatkaneet puolustaja Niko Hämäläisen ja maalivahtivalmentaja Arto Pyykön sopimuksia.

Jokipoikien oma kasvatti 18-vuotias Niko Hämäläinen debytoi toissa kaudella Jokipoikien edustusjoukkueessa pelaten yhden ottelun. Viime kaudella pelejä miehissä kertyi jo 11 ja pistetilikin aukesi kahdella syöttöpisteellä. Hän on kuulunut A-nuorten runkopelaajiin jo parin kauden ajan. Hämäläisen sopimuksen myötä yli puolet joukkueen puolustajista on Jokipoikien omia kasvatteja! Hämäläisen sopimus kattaa tulevan kauden ja seuralla on käytettävänään myös optio kaudesta 2020-2021.

-Puolustus alkaa olemaan hyvin kasassa. Nikon sopimuksen myötä kilpailutilanteemme pakistossa kasvaa ja sehän tarkoittaa ainoastaan parempaa ja kilpailullisempaa arkea. Uskon, että Nikosta kasvaa Jokipojille ison roolin puolustaja parin vuoden sisällä, päävalmentaja Joni Petrell arvioi.

Arto Pyykkö on Jokipojista tuttu jo useamman vuoden ajalta. Hänen ammattitaidostaan kertoo myös monen vuoden kokemus jääkiekkoliiton maalivahtikouluttajana. Hänen kätensä jälki on nostanut useita maalivahteja sarjaporrasta ylemmäs ja nyt tästä saavat nauttia edustuksen uudet nuoret maalivahdit Kasperi Kotkaniemija Dominik Salama.

-”Aatsin” jatko olikin tiedossa, kun uusia kassareita katseltiin, mutta nyt saatiin nimikin alle. Hänen jatkonsa on elintärkeä koko joukkueelle. Itse näen sen, että kenelle tarttuu kiekko ja kenelle ei. ”Aatsilla” on sitten laajempi kirjo tuohon hommaan ja myös ”Aatsin” mukana olo oli iso osa sitä, että saatiin kaksi potentiaalista veskaria meille. Kyllä hänen kokemuksensa tuo myös valmennustiimiin tiettyä rauhallisuutta, Petrell kommentoi.

-Jonin kanssa on käyty paljon keskusteluja ja todella positiivisin mielin lähden tulevaan kauteen. Maalivahdit ovat osoittaneet kyvykkyytään, Dominik Suomi-Sarjassa ja Kasperi jo ihan Liigankin puolella. Tietenkin Mestis ja sen vaatimukset ovat molemmille uusi haaste. Molemmat omaavat kuitenkin kovan potentiaalin ja odotan työskentelyä ensi kaudella heidän kanssaan, Pyykkö kertoo.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next