keskiviikko, 29 toukokuu 2019 14:17

Jesse Niemi jatkaa Kiekko-Vantaan riveissä

Laitahyökkääjä Jesse Niemi jatkaa kotikaupunkinsa joukkueessa.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen laitahyökkääjä Jesse Niemen kanssa.

– Hyvillä mielin jatkan lohipaidassa. Viime kausi meni joukkueena penkin alle ja siitä lähdemme parantamaan. Pudotuspelipaikka on ensimmäinen askel ja pleijarit on sitten oma maailmansa. Kaikki seurassa toimii hienosti ja meillä on jälleen kilpailukykyinen joukkue, Jesse Niemi kertoo.

Niemi, 21, pelasi tulokaskaudellaan Mestistä lohipaidassa 48 ottelua tehoilla 5+2.

– Hetki meni, että ymmärsi sen että nyt on miehiä vastassa. Sen oppi kuitenkin aika nopeasti, että jos ei voima riitä niin pitää olla nokkela, Niemi sanoo.

– On kunnia edustaa synnyinkaupungin joukkuetta. Hienoa pelata miesten pelejä Vantaan kiekkoylpeyden riveissä, Niemi hehkuttaa.

Vantaalla syntynyt Niemi on edustanut junioreissa kasvattajaseuraansa Nurmijärven Kurraa, HIFK:ta, HJK:ta, Jokereita ja HPK:ta. Työteliäs laitahyökkääjä oli voittamassa HIFK:n paidassa C-nuorten SM-pronssia keväällä 2013.

Kaudella 2014–15 Niemi tehtaili Jokerien B-nuorten kapteenina 41 tehopistettä ja jätti pistepörssissä taakseen muun muassa Florida Panthersin NHL-lupaus Henrik Borgströmin. Niemi on iskenyt junioreissa hyviä maalimääriä, mutta hyökkääjä tunnetaan ennen kaikkea yritteliäisyydestään ja hyvänä joukkuepelaajana.

– Pyrin tuomaan joka ilta kovan työmäärän kaukaloon ja antaa kaikkeni joukkueen eteen. Mitään pistetavoitteita en lähde asettelemaan, Niemi kertoo. 

Try out -pelaajista puolustaja Tomi Turunen ja hyökkääjä Miska Varjosaari eivät jatka joukkueen vahvuudessa. 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next