torstai, 13 kesäkuu 2019 09:36

Tuomas Ahtonen Hokin hyökkäykseen - Olli Suoraniemi try-outille

Kajaanin Hokki on jatkanut joukkueen vahvistamista. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Tuomas Ahtonen ja Olli Suoraniemi. Ahtosen sopimus on yksivuotinen ja Suoraniemi saapuu try-outille.

Tuomas Ahtonen, 20, pelasi viime kaudella Mestistä Jokipojissa. KuKi HT:n kasvatti teki 50 ottelussa tehot 4+2.

– Tosi hyvät fiilikset palata takaisin Kainuuseen ja päästä pelaamaan Mestistä Hokin paidassa. Omat tavoitteet tulevalle kaudelle on tottakai auttaa joukkuetta voittamaan illasta toiseen ja samalla kehittyä itse mahdollisimman paljon pelaajana. Joukkueessa on jo ennestään tuttuja jätkiä ja uskon, että varmasti saadaan hyvä pöhinä Kajaaniin päälle, Ahtonen intoilee.

Ahtonen tuo Hokin hyökkäyskalustoon lisää fyysisyyttä.

– Ahtonen on pelaaja, jonka kaikki joukkueet haluavat. Hän on luonteeltaan taistelija ja joukkuepelaaja, joka antaa joka ilta kentällä kaikkensa joukkueen eteen, joten taklauksia ei ensi kaudella puutu kun Tuomas on kentällä, Hokin urheilutoimenjohtaja Joonas Karjalainen luonnehtii.

– Viime kausi oli hänelle ensimmäinen miesten peleissä ja vuoden kokeneempana voimme odottaa häneltä ensi kaudella myös pisteitä. Hän on ollut juniorina ollut tehokas KalPassa, joten hänessä on myös pistepotentiaalia.

Tuomas Ahtonen siirtyy Hokin riveihin Jokipojista.

Myös hyökkääjä Olli Suoraniemi, 29, liittyy Hokin harjoitusrinkiin try-outille. Suoraniemi on pelannut urallaan 109 Mestis-ottelua JYP-Akatemiassa ja Kiekko-Vantaassa.

– Ollilla on kova halu takaisin pelikentille. Hän oli itse aloitteellinen ja annamme hänelle tilaisuuden näyttää. Tarkastelemme seuraavan kerran hänen tilannetta elo-syyskuussa, Karjalainen kertoo.

Hokilla on kasassa 20 pelaajasopimusta kaudelle 2019–2020.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next