tiistai, 18 kesäkuu 2019 12:24

Risto Mattila jatkaa Kajaanissa – katso erilainen jatkosopimusvideo!

Kajaanin Hokin joukkue jatkaa vahvistumistaan. Uusin sopimuspelaaja on vuoden jatkosopimuksen tehnyt puolustaja Risto Mattila.

Päättyneellä kaudella 28-vuotias puolustaja nakutti Suomi-sarjassa tehot 20+33=53. Etenkin ratkaisupeleissä Mattila oli tulikuuma, sillä pudotuspeleissä hän summasi 9 otteluun tehot 6+3, joiden turvin hän oli joukkueen jaettu maalikuningas.

Kauden päätteeksi Mattila pokkasi itselleen paikan Suomi-sarjan ensimmäisestä All-Stars kentällisestä ja palkinnon sarjan parhaana puolustajana.

– Mahtava homma oli, että molempien osapuolten halu kohtasi, että sain jatkaa pelejä Kajaanissa. Uskomattoman ihana lottovoitto oli, kun tuli Mestis-nousu kabinetissa niin itselle kuin varmasti kainuulaiselle kiekkoväellekin. Pääsee pelaamaan vielä tosissaan lätkää ja ihmiset näkevät viihdyttävämpiä pelejä, Mattila hehkuttaa.

Paino kuriin kesän aikana

Tuleva kausi on Mattilalle viides Hokin paidassa. Räväkkäsanainen puolustaja naulaa henkilökohtaisen tavoitteensa tapojensa mukaan värikkäästi.

– Ainoa henkilökohtainen tavoite kaudelle on päästä vihdoin ja viimein eroon erittäin suuresta liikalihavuudesta, että pääsen urheilijan mittoihin 27.9. mennessä, kun lötä tippuu jäähän Rovaniemellä ja aletaan pelaamaan sarjapisteistä, Mattila värittelee.

– Hyvää kesää kaikille ja muistakaahan nauttia hyvistä ilmoista ja läheisistä.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next