perjantai, 05 heinäkuu 2019 11:12

Mestis hakee uutta markkinointipäällikköä

Suomen viihdyttävin lätkäsarja Mestis hakee joukkueeseensa uutta markkinointipäällikköä jatkamaan sarjan positiivista nostetta. Markkinointipäällikön toimenkuvaan kuuluu erilaisten sisältöjen tuotanto Mestiksen kanaviin ja kokonaisvaltaisesta markkinointiviestinnästä, mediasuhteista sekä tapahtumien organisoinnista vastaaminen.

 

Iälläsi, sukupuolellasi tai suosikkijoukkueellasi ei ole merkitystä, vaan toivomme löytävämme henkilön, joka on aidosti innostunut Mestiksen brändin ja viestinnän kehittämisestä. Ennen kaikkea haluamme löytää persoonan, joka on rohkeasti oma itsensä ja pyrkii urallaan jatkuvasti eteenpäin, sillä rohkeus ja kehittyminen ovat juuri niitä asioita, joihin Mestis tähtää ja joista se haluaa olla tunnettu.

Haluamme herättää viestinnällämme tunteita niin puolesta kuin vastaan, seisoen ylpeästi omien arvojemme takana. Haluamme yllättää ja ihastuttaa uusia ihmisiä sekä toimia aidosti ja avoimesti, naurun ja nautinnon säestämänä.

Yksinkertaisesti muotoiltuna haluamme tarjota Suomen viihdyttävintä lätkää.

Takana menestyksen kausi

Mestis on tunnetusti tuhansien tarinoiden sarja, mutta se on myös paljon muuta. Se on loistava paikka paitsi pelaajille, myös seuratyöntekijöille sekä muille toimijoille ottaa seuraava askel kohti kirkkaampia valoja. Mestis on myös kasvava ja kehittyvä sarja, jonka yleisökeskiarvo nousi kuluneella kaudella ensimmäistä kertaa vuosiin, ja jonka julkikuva kehittyy jatkuvasti paremmaksi.

Yksi suuri syy tähän on sosiaalinen media, jossa Mestis otti kaudella 2018-2019 erittäin vahvaa jalansijaa. Parhaimmillaan yksittäinen Facebook-julkaisumme tavoitti lähes 450 000 ihmistä ja Twitterissä kuukausittainen kattavuutemme oli korkeimmillaan lähes miljoonan käyttäjän luokkaa.

Viime kauden aikana Mestiksen näkyvyys kasvoi yli 300 %, jonka myötä se nousi Suomen kolmanneksi kiinnostavimmaksi urheilusarjaksi. Sarja on siis hyvässä nosteessa, jonka jatkamiseen ja kasvattamiseen tarvitsemme nyt sinua.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan Suomen Jääkiekkoliiton alaisuudessa. Meillä saat tehdä töitä kädet sauhuten ja muokata sekä kehittää yhtä Suomen mielenkiintoisimmista brändeistä.

Mestiksen markkinointipäällikön työ on kokoaikainen ja se vaatii sekä teknistä osaamista että kirjoitustaitoa. Nokkelan ja avoimen persoonan lisäksi hakijan elämäntilanteen tulee olla sopiva, sillä Mestiksen parissa työskentely painottuu pääosin iltoihin ja viikonloppuihin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakuaika päättyy 19.7.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next