perjantai, 30 elokuu 2019 12:58

RoKille kolme hyökkääjää - Patrik Moisio palaa Mestikseen

RoKi julkaisi kolmen hyökkääjän pelaajasopimukset perjantaina.

RoKi vahvistuu kaudelle 2019-2020 kolmen hyökkääjän voimin. Rovaniemeläisjoukkue julkaisi Patrik Moision, Niklas Salon ja Niko Lahtisen sopimukset perjantaina.

27-vuotias hyökkääjä Patrik Moisio palaa Mestis-kaukaloihin muutaman ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Liigakokemustakin omaava vahva hyökkääjä on aiemmin Mestiksessä edustanut TUTOa, LeKiä ja viimeisimpänä Kiekko-Vantaata lohipaitojen hopeakaudella 2016-2017.

-  Patrik tuo meille kokoa, suoraviivaisuutta ja kokemusta. Odotan häneltä kokonaisvaltaista pelaamista, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi RoKin kotisivujen uutisessa.

- Erittäin hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä tulen RoKiin. Kävin tuossa aika erikoisen visiitin VHL:ssä (KHL:n farmisarja). Innolla odotan, että pääsen treeneihin ja että pelit alkavat. Tällä kaudella tavoitteena on päästä pelaamaan paljon, sekä saada ehjä ja hyvä kausi. Joukkueen tavoitteena on voittaa mestaruus, mikä motivoi entisestään. Täällä on hyvä valmennus ja organisaatio. Olen kuullut molemmista paljon hyvää - hommat hoituvat kuten pitää, kertoo Moisio.

Niklas Salo, 25, aloitti viime kauden Pelicansin sekä Peliittojen riveissä ja siirtyi loppukaudeksi SaPKon pässipaitaan. Myös Salo on kuullut paljon hyvää RoKin organisaatiosta.

- Olosuhteet ovat Rovaniemellä huippuluokkaa Mestikseen. Innolla odotan pelaamista RoKi-paidassa. Viimeisimmästä pelistä on ehtinyt kulua jo jonkin aikaa.

Niko Lahtinen, 23, on rovaniemeläisille tuttu pelaaja viime kevään playoff-sarjasta LeKiä vastaan. Lahtinen oli LeKin tehokkain pelaaja RoKia vastaan käydyissä pudotuspeleissä.

- Luistelu ja hyvä laukaus kuuluvat Nikon vahvuuksiin. Hän jäi mieleen kevään playoff-sarjassa. Mielenkiinnolla odotan hänen otteitaan, päävalmentaja Immonen toteaa.

Lue lisää pelaajien ja Santeri Immosen kommentteja RoKin kotisivujen UUTISESTA.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next