torstai, 05 syyskuu 2019 11:37

Suomen Cupin ottelut jatkuvat perjantaina

Perjantaina Suomen Cupin ohjelmassa kahdeksan ottelua

Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelut jatkuvat perjantaina 6.9.

Viime kauden voittaja Imatran Ketterä aloittaa Cup-taipaleensa kotikaukalossa Kiekko-Espoota vastaan. Tämän lisäksi ohjelmassa on muun muassa neljä Mestis-joukkueiden keskinäistä tasonmittausta. RoKi saa vastaansa IPK:n, TUTO pelaa Paimiossa Peliittoja vastaan ja Hokki matkustaa Savonlinnaan SaPKon vieraaksi.

- Lähdemme haastajana Savonlinnaan. Sarjaa ajatellen on hyvä asia, että tässä vaiheessa tulee vastaan eri joukkueita ja näemme heidänkin pelaamista. Joukkueella on kova halu mennä tästä vaiheesta jatkoon ja huomenna lyödään kaikki likoon, kommentoi Hokin päävalmentaja Jarkko Heikkinen otteluennakossa.

Jokipojat kohtaa keskiviikona 13-0 voiton Peurunka HT:sta taiteilleen KeuPa HT:n.

- Tavoite on päästä Suomen Cupissa mahdollisimman pitkälle ja lähdemme voittamaan jokaista ottelua. Kaikki tullaan jättämään askiin. Kysyin pelaajilta kopissa kuka on aikuisiällä voittanut mestaruuksia, niin ei siellä vielä montaa kättä noussut, eli motivaatiota riittää, joensuulaisten päävalmentaja Joni Petrell kertoo Jokipoikien kotisivujen otteluennakossa.

- Omasta mielestä Suomen Cup on hyvä asia. Olisi kiva päästä pitkälle ja voittaa Suomen Cup, toteaa puolestaan ärjypaitojen hyökkääjä Miro Väänänen Jokipoikien mediatiimin videohaastattelussa.

Katso tästä Jokipoikien mediatiimin tuottama Miro Väänäsen haastattelu kokonaisuudessaan:

Perjantain ottelut:

Ketterä - Kiekko-Espoo

SaPKo - Hokki

RoKi - IPK

Jokipojat - KeuPa HT

TUTO Hockey - Peliitat

S-Kiekko - Laser HT

Virkiä - Karhu HT

HC Giants - FPS

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next