torstai, 05 syyskuu 2019 15:33

Juuso Järvinen sopimukseen Ketterän kanssa

Imatran Ketterä on tehnyt sopimuksen puolustaja Juuso Järvisen, 22, kanssa.Ketterän harjoitusvahvuuteen kesän ajan kuulunut sekä alkusyksyn harjoitusotteluissa pelannut puolustaja Juuso Järvinen vakuutti seurajohdon try-out jaksolla ja solmi kauden 2019-2020 kattavan pelaajasopimukseen.

22-vuotias puolustaja on SaiPan kasvatti. Hän siirtyi kaudella 2015-2016 SaiPan A-nuorista Ketterään, ja on viimeiset kolme ja puoli kautta pelannut A-nuorten Mestistä Imatralla. Kiekollisen puolustajan roolissa viihtyvä Järvinen pelasi Ketterän A-nuorissa yhteensä 135 ottelua tehopistein 13+69=82.

- Todella hyvät fiilikset tällä hetkellä. Jo heti silloin, kun tulin Ketterän A-junnuihin aikoinaan pelaamaan, mietin että olisi hienoa pelata joskus Ketterän edustuksessa ja saada sopimus, nyt sen sain. Hyvillä fiiliksillä mennään kohti kautta. Tavoitteena on auttaa joukkuetta menestymään parhaani mukaan, ja tietysti tehdä entistä kovemmin hommia oman kehityksen eteen, kommentoi Järvinen sopimusta Ketterän tiedotteessa.

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next