perjantai, 06 syyskuu 2019 12:27

Pelaajaliikennettä Iisalmessa

IPK:ssa pelaajaliikennettä molempiin suuntiin

Iisalmen Peli-Karhut on solminut loppukauden mittaiset pelaajasopimukset hyökkääjien Ville Sippalan sekä Aleksi Honkasen kanssa. Myös Valtteri Määttä ja Niklas Mikkonen jatkavat joukkueessa kauden loppuun.

-  Molemmat pelaajat tulivat sillä asenteella antamaan näyttöjä, että aikovat ottaa paikan joukkueesta. Ja nyt päivittäisen tekemisen perusteella ovat sen ehdottomasti ansainneet. Uskon että molemmista tulee olemaan paljon apua joukkueelle, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen IPK:n tiedotteessa.

Keväällä IPK:n kanssa vuoden sopimukset tehneet nuoret puolustajat Valtteri Määttä sekä Niklas Mikkonen vakuuttivat myös joukkueenjohdon ja jatkavat kauden loppuun Iisalmessa.

- Tunsimme pojat jollain tavalla entuudestaan, mutta halusimme nuorille elokuun ajaksi koeajan. Nämä pelaajat lunastivat heihin kohdistuneet odotukset ja kokivat IPK:n heille oikeaksi paikaksi, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola.

Pelaajaliikennettä on myös Iisalmesta pois, kun Samu Miettinen, Riku Mustonen, Rene Kojonkoski sekä Jevgeni Fofanov eivät jatka IPK:n vahvuudessa.

Koko tiedotteen pelaajasopimuksista löydät IPK:n kotisivulta.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next