keskiviikko, 18 syyskuu 2019 13:16

Petri Kangaskokko liittyy mukaan IPK:n valmennusryhmään

Petri Kangaskokon vastuualueena IPK:ssa on henkinen valmennus.Iisalmen Peli-Karhut saa vahvistuksen joukkueen valmennusjohtoon, kun Petri Kangaskokko liittyy joukkueen vahvuuteen. Kangaskokon vastuualueena on henkinen valmennus, jota hän on opiskellut Jyväskylän yliopistossa liikuntapsykologian muodossa. Lisäksi häneltä löytyy psyykkisen valmentajan lisenssi trainer4you:n koulutuksesta.  

Iisalmesta kotoisin oleva Kangaskokko vastaa joukkueen henkisestä valmennuksesta muun valmennusjohdon apuna. 50-vuotias Seinäjoella asuva luokanopettaja on toiminut yli 20 vuotta erilaisissa valmennustehtävissä jalkapallon parissa välillä täysipäiväisenä ja välillä päivätyönsä ohella. Tällä hetkellä Kangaskokko toimii Seinäjoen Jalkapallokerhon junioreiden nappulapäällikkönä. 

-   Henkinen valmennus on ensisijaisesti läsnäoloa ja pelaajan arjen kuntoon laittamista. Sitä että jollakin on aikaa kuunnella pelaajia näissä asioissa, koska jokaisella pelaajalla on tarve näihin asioihin. Toki tarpeet ovat todella yksilöllisiä, kertoo Kangaskokko henkisen valmennuksen puolista IPK:n kotisivulla. 

Kangaskokko toimii IPK:ssa oman päivätyönsä ohella pääsääntöisesti Seinäjoelta käsin, mutta on myös joukkueen mukana säännöllisesti lyhyempiä ajanjaksoja.

 

Katso ja kuuntele Petri Kangaskokon mietteitä IPK:n videolta:

 

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next