torstai, 19 syyskuu 2019 14:30

20-vuotisjuhlakausi käynnistyy 27.9. – Tässä tietopaketti tarjonnasta

Mestiksen 20-vuotisjuhlakausi käynnistyy 27.9. - Ruudusta näet kaikki kauden matsit

 

 

Mestiksen 20-vuotisjuhlakausi käynnistyy 27.9. Runkosarjassa pelataan 12 joukkueen nelinkertainen sarja (44 ottelua). Lisäksi pelataan kolmessa neljän joukkueen lohkossa kaksinkertaiset välisarjat. Kokonaisottelumääräksi tulee näin 50 ottelua. 

Mestiksen runkosarja päättyy 11.3. Uusi mestari on selvillä viimeistään 18.4. Kaudella 2019-2020 palkintorahaa ansaitsee kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta.

Välisarjalohkot:

A: KOOVEE, K-Vantaa, KeuPa HT, TUTO Hockey 
B: Jokipojat, Ketterä, Peliitat, SaPKo 
C: Hermes, IPK, Hokki, RoKi

Mestiksen puolivälieriin pääsee 8 joukkuetta. Puolivälierät pelataan otteluparein 1.-8., 2.- 7., 3.-6. ja 4.-5. Ottelut aloitetaan runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä ja jatkoon pääsyyn tarvitaan neljä voittoa (pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä). Voittajat jatkavat välieriin. Välierät aloitetaan runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Jatkoon päässeistä runkosarjassa parhaiten sijoittunut kohtaa runkosarjassa heikoimmin sijoittuneen ja toiseksi paras kohtaa toiseksi heikoimman. Neljä voittoa (pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä) välierissä saavuttaneet joukkueet selviävät loppuotteluihin. Välierien hävinneet joukkueet pelaavat runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä yhden ottelun, jonka voittaja voittaa pronssia. Mestiksen loppuottelut aloitetaan runkosarjassa paremmin sijoittuneen kotikentällä. Mestiksen mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa (pelataan paras seitsemästä – järjestelmällä).

Sijoille 9.-10. sijoittuneiden kausi päättyy runkosarjaan.

Sijoille 11.–12. sijoittuneet kohtaavat karsinnoissa Suomi-sarjan kaksi (2) parasta paras seitsemästä -järjestelmällä (4 voittoa) pelattavin otteluparein siten että Mestiksen 11. sijoittunut kohtaa Suomi-sarjan 2. parhaiten runkosarjassa sijoittuneen karsijan ja Mestiksen 12. kohtaa Suomi-sarjan runkosarjassa parhaiten sijoittuneen karsijan.

 

MESTIKSEN TUOMARISTO JA KURINPITO

Mestiksen tuomariston kaudelle 2019-2020 pääset katsomaan TÄSTÄ.

Kurinpitoryhmä jatkaa viime kauden koostumuksessa. Kurinpitoryhmään kuuluvat Juho Melaluoto (PJ),Tuomo Sorakangas, Antti Hulkkonen ja Janne Hauhtonen.

 

NÄE MESTIKSEN KAIKKI MATSIT RUUDUSSA

Näin katsot Mestistä:

 

Ruutu on videopalvelu, josta voit katsoa sekä sarjoja, elokuvia sekä urheilua suorina lähetyksiä ja tallenteina. 

 

Jääkiekon Mestiksen kaikki ottelut ovat katsottavissa Ruudusta. Ottelulähetykset tehdään selostettuina monikameratuotantoina ja ottelulähetykset ovat katsottavissa suorina lähetyksinä sekä otteluiden jälkeen tallenteina. Tulossa on myös videoklippejä ja koosteita otteluista lyhyinä videoina. 

 

Ruudusta näkee paljon ilmaiseksi ja pienellä maksulla valtavasti enemmän. Pääosa urheilulähetyksistä, kuten myös Mestiksen matsit, ovat maksullista sisältöä ja niiden katsomiseen tarvitaan Ruutu+ -tilaus. Tilaus maksaa 9,95 euroa kuukaudessa, ja sen voi peruuttaa milloin vain. Uudet asiakkaat voivat kokeilla Ruutu+ -tilausta 14 vuorokauden ajan ilmaiseksi. Punaisella Ruutu+ -symbolilla varustetut ohjelmat ja lähetykset ovat maksullisia ja vaativat Ruutu+ -tilauksen. 

 

Mestiksen otteluiden lisäksi samalla Ruutu+ -tilauksella näkee lähes koko Ruudun tarjonnan: Serie A:n ja Veikkausliigan futismatsit, useat muut kotimaiset jääkiekkosarjat ja muun urheilukattauksen, kansainvälisiä sarjoja, leffoja, lastenohjelmia ja kotimaisia suosikkeja.

 

Ruutu toimii tietokoneella osoitteessa www.ruutu.fi tai sovelluksella. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi omasta sovelluskaupasta iOS- ja Android-laitteille. Jos haluaa katsoa Ruudun lähetyksiä isolta ruudulta, voi hyödyntää älytelevisiota, johon löytyy myös Ruutu-sovellus tai lähettää kuvan televisioruudulle Chromecastin tai AppleTV:n avulla.

 

MESTIS PANOSTAA MYÖS OMAAN MEDIATUOTANTOON KAUDEN AIKANA


Viime kaudella hyvän startin saanut Suomen Viihdyttävintä Lätkää-podcast saa jatkoa ja podcastin lisäksi Mestiksen kanavissa (IGTV, YouTube, ruutu.fi/mestis) julkaistaan videosarja, jossa pureudutaan 20-vuotisjuhlakauden kunniaksi mm.  Mestis-joukkueiden historiaan. Myös Mestiksen kotisivut kokevat uudistuksen. Uusien kotisivujen lanseeraus tapahtuu syksyn aikana.

Joukkueiden tuottamat kausiennakkovideot julkaistaan perjantaina 20.9. alkaen Mestiksen kanavissa sekä ruutu.fi/mestis sivulla.

 

AVAUSVIIKONLOPUN OTTELUT

Perjantai 27.9.

RoKi - Hokki
SaPKo - Peliitat
Kiekko-Vantaa - TUTO
KOOVEE - Hermes
IPK - Jokipojat
Ketterä - KeuPa HT

Lauantai 28.9.

KOOVEE - SaPKo
Peliitat - IPK
Hokki - RoKi
TUTO - Kiekko-Vantaa
Jokipojat - Ketterä
KeuPa HT - Hermes

Koko otteluohjelman löydät TÄÄLTÄ.

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next