keskiviikko, 25 syyskuu 2019 15:52

Aatu Hämäläinen jatkaa Iisalmessa – Ilkka Pikkarainen kiinnitetty

IPK tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Aatu Hämäläisen kanssa sekä Ilkka Pikkaraisen sopimuksesta.


IPK vahvistaa hyökkäystään, kun Peli-Karhujen Mestis-aikakauden paras pistemies Aatu Hämäläinen jatkaa Iisalmessa. 

IPK ja 32-vuotias Suonenjoelta lähtöisin oleva Hämäläinen solmivat yhden vuoden jatkosopimuksen. 

Hämäläisen vyöltä löytyy 174 Liiga-ottelua sekä huikea kolmen mestaruuden suora, kun kokenut hyökkääjä on juhlinut urallaan A-nuorten, Mestiksen sekä Liigan mestaruutta. IPK:ta hän on edustanut edelliset kolme kautta Mestiksessä, ollen tasaisen varma suorittaja, kun kolmella kaudella tehopisteitä on syntynyt 36, 36 sekä viimeisimpänä 37. 


- Aatu tulee olemaan erittäin iso pala meidän joukkuettamme, niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella. Olemme luonnollisestikin erittäin tyytyväisiä, että saimme käytännön asiat järjestettyä, jotta pelaaminen on edelleen mahdollista, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola IPK:n tiedotteessa

Käytännön asioilla Ylisipola viittaa Hämäläisen työ- ja opiskelukuvioihin, kun hän suorittaa pelaamisen ohessa kasvatus ja ohjausalan ammattitutkinnon oppisopimuksella sekä työskentelee Iisalmen kouluissa. 


- Pelaaminen ja kilpaileminen motivoi edelleen ja IPK:sta on muodostunut minulle kolmessa kaudessa tärkeä seura. Viime kaudesta jäi niin paljon hampaan koloon, että halusin vielä jatkaa pelaamista. Perheen kanssa tietysti kävimme asiasta keskusteluja, jolloin vaimo suorastaan kehotti vielä pelaamaan, joten hienoa että kaikki saatiin järjestettyä. Minulla kova halu menestyä etenkin IPK:n paidassa, kertoi Hämäläinen. 

IPK:n joukkue valmis tulevaan kauteen - Talonmies Pikkarainen kiinnitetty 

Hämäläisen sopimuksen jälkeen IPK:n joukkue on valmis perjantaina alkavaan Mestiksen runkosarjaan.

- Meillä on hyvä tilanne tällä hetkellä joukkueessa ja erittäin kova kilpailu pelipaikoista. Uskon, että se on meille todellinen etu pitkässä ja raskaassa runkosarjassa. Tietysti pelaajaliikennettä Iisalmi-Kuopio välillä tullaan varmasti näkemään kauden aikana, jatkoi Ylisipola.

Pari viikkoa takaperin IPK:n vahvuuteen liittynyt Ilkka ”talonmies” Pikkarainen on solminut IPK:n kanssa loppukauden kestävän sopimuksen, joka sisältää Liigaan ja ulkomaan sarjoihin siirtymisestä pykälän.

- Hienoa, että tämän tason pelaaja edustaa IPK:ta, kun Mestis pyörähtää käyntiin. Pikkaraisella oli muitakin vaihtoehtoja, mutta hän haluaa edustaa Mestiksessä IPK:ta. Tiedostamme, että tämän tasoisille pelimiehille voi olla kysyntään myös rahakkaimmissa sarjoissa, joten pelaajan sopimuksessa on luonnollisesti pykälä siirtymisestä, päätti GM Ylisipola.

 

Kuva: Darren Rose

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next